Onderhoud

Hout is een natuurproduct dat leeft. Ik wijs mijn klanten dan ook op veranderingen van de luchtvochtigheid en bied onderhoudsadvies aan om de vloer in goede staat te houden.
Ik ben van mening dat een goed advies, net als leggen van een vloer hoort bij totaal plaatje van een goede vloer.


Contact

Vragen, of vrijblijvend een offerte willen ontvangen? neem gerust eens contact met mij op via onderstaand nummer of laat een bericht achter via het contactformulier.

Vloerenbedrijf Jan Teensma

Sjoelstritte 28
8401 TA Gorredijk

Tel. 0513 464806
mob. 06 51393260

Enkele tips voor het onderhouden van uw vloer.

Wanneer een vloer eenmaal gelegd is houdt dit niet in dat u er niets meer aan uw vloer hoeft te doen. Om uw vloer ook na verloop van tijd mooi te houden is goed onderhoud van uw vloer van belang. Om u op weg te helpen geef ik u een aantal tips voor het onderhouden van uw vloer. Daarnaast ben ik ook altijd telefonisch bereiken voor al vragen met betrekking tot uw vloer.


tip-janteensma

Droogloopmat.

Om de vloer mooi te houden is het wijsheid om bij de voordeur een goede droogloopmat neer te leggen (eventueel verdiept) om te verkomen dat men vuil en vocht mee naar binnen neemt.
tip-janteensma

Dweilen.

Het is van belang om de vloer af en toe te dweilen met de daarbij geleverde zeep, dit voorkomt dat er op den duur rare vlekken zullen ontstaan.
tip-janteensma

Hygrometer.

Het wijsheid om een hygrometer aan te schaffen, om zo de luchtvochtigheid tussen de 50-60% te houden. Bij een te hoge vochtigheidsgraad gaat de vloer in de breedte uitzetten. Bij een te lage vochtigheids graad gaat de vloer in de breedte krimpen. Probeer dit te voorkomen door op de juiste manier te ventileren.
tip-janteensma

Schoonmaak.

Gebruik alleen schoonmaak middelen op natuur basis.
Voor overige vragen met betrekking tot advies over uw vloer adviseer ik u contact met mij op te nemen via het contactformulier of mij rechtstreeks te bellen.

janteensma-contactpagina
Copyright © 2010 Jan Teensma. Alle rechten voorbehouden.